poletna-cajanka

Poletna čajanka z Barbaro Franjić

Ste modno že opremljene in pripravljene na poletje? Vam za sproščen skok v morje, manjkajo le še udobne kopalke ali pa želite le malce osvežiti svojo omaro? Pridružite se nam na poletni čajanki z modno oblikovalko Barbaro Franjić! Rezervirajte si ponedeljek, 26. junija od 10.00 do 13.00 ure. Dobimo se na Dunajski 156 v 9. nadstropju. Modni kosi bodo na voljo tudi za pomerjanje.

PRIJAVA: https://forms.gle/LSVBf3ft1mf6aQD97 

PREDSTAVITEV KOLEKCIJ

Na poletni čajanki nam bo Barbara predstavila svoje dosedanje kolekcije, ki nastajajo pod blagovno znamko Patricia Pie. Spoznali bomo kolekcijo kopalk, Better Design, Bon Voyage, ki je nastala nazadnje, a prav vse so “vroča roba”! V zadnjih letih Patricia Pie stremi k vse večji trajnosti in uporabi naravnih materialov. Barbara se lahko pohvali, da je Better Design pripeljala celo tako daleč, da je del kolekcije popolnoma biorazgradljiv. Si predstavljate, da nosite majčko iz bananinih listov, stebel vrtnic ali aloe vere, gumbe iz školjk? Da ima blagovna znamka vse manjši vpliv na okolje, je dokazala tudi z zadnjimi kolekcijami, ki jih boste spoznali tudi v živo.

Kdo je Barbara Franjić?

Patricia Pie je dipl. inž. tekstilstva, udeleženka programa Actimpact, ki pelje trajnostno blagovno znamko Patricia Pie. Njena ljubezen do mode se je rodila, ko je bila še majhna deklica, pred 10-imi leti pa je pogumno stopila na samostojno pot. Od trenutka, ko se je Barbara odpravila na pot modnega oblikovanja, je ves čas in trud namenila iskanju pravih materialov, vzorcev, skiciranju modelov in oblikovanju oblačil za ženske – dame. Vse njene kolekcije so zasnovane tako, da poudarijo ženstvenost in ženske vrline. Vsaka ženska, ki obleče Patricia Pie oblačilo, se v njem počuti elegantno, ženstveno in sofisticirano. Barbarin namen je, da vsaka ženska v njenih oblačilih izžareva samozavest in se počuti nadvse lepo, hkrati pa stremi k temu, da so oblačila nadvse udobna, praktična in vsestranska. Najboljše pri vsem pa je, da so modna oblačila unikatna in se jih lahko nosi še dolgo časa, saj zagotovo ne bodo šla iz mode.

Datum

26 Jun 2023
Dogodek je potekel

Čas

10:00 am - 1:00 pm

One Comment

  1. 22 junija, 2023 at 3:08 pop

    TANJA ČAJAVEC

    Odgovori

    Se že veselim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja