trajnostne-prakse

Trajnostne prakse v poslovnem in osebnem delovanju

Želite v svoje vsakdanje delovne in osebne navade vpeljati bolj trajnostne rešitve, pa ne veste, kje se sprememb lotiti ali pa se vam zdijo drage, časovno potratne, zapletene ali nedosegljive? Morda pa se vam vse skupaj sliši kot sodoben nateg, s katerim se nima smisla ukvarjati?

Vsi dvomi in pomisleki so legitimni in nujni skupnega razmisleka in debate. S trajnostno oblikovalko Majo Modrijan bomo pod drobnogled vzeli trajnostnost, se lotili tematike s praktičnega vidika in skupaj odkrili, kako lahko delamo postopne manjše korake, ki se seštevajo in ustvarjajo dobrodejne učinke na nas in naše okolje. Ugotavljali bomo, kaj ima smisel, kaj je učinkovito in kaj navsezadnje šteje.

PROGRAM

9.45 – Prihod in registracija
10.00 – Pričetek delavnice
11.30 – 11.45 Odmor
13.00 – Zaključek in pogovor

PRIJAVA >> tukaj.

Delavnica je za udeleženke AIA programa in članice SSP brezplačna. Ostale 12,20 € (vključen DDV).

O PREDAVATELJICI

Maja Modrijan se z reciklažo in trajnostnimi temami ukvarja že okoli 20 let. V tem času je kot oblikovalka in kot mentorica delovala samostojno in v timih, med drugim je 8 let sooblikovala izdelke, projekte in programe znamke Smetumet. Od leta 2017 deluje pod lastno blagovno znamko Destilator. V njenem studiu v Postojni lahko dobite vpogled v nastanek Walk the talk čevljev iz rabljenih hlač in drugih zavrženih tekstilij, Volilnih denarnic, Pisemskih map in etuijev ter drugih izdelkov iz preteklih promocijskih panojev in odrezkov tovornjakarskih cerad, v Rusty vintage tisk na tekstil z naravno rjavečo pasto ali v ročno izdelavo papirja ali predelovanja manjših kosov pohištva in izdelavo Razgledi okvirjev iz starih oken – odvisno od sezone in projekta, v katerem se trenutno nahaja.

Maja svoja načela in vrednote najraje pošilja v svet preko avtorskih upcycle unikatnih izdelkov za osebno rabo in preko poslovnih daril, prilagojenih posebej za naročnike. Znanje, dognanja, razmišljanja in navdih pa predaja na praktičnih reciklažno – rokodelskih delavnicah in tečajih ter na teoretičnih predavanjih in delavnicah, kot jo napovedujemo tokrat.

Na spletu jo najdete na www.destilator.si spletki ter na družabnih omrežjih FB / IG / TIKTOK / LinkedIn pod @destilator.studio 

Datum

26 Okt 2023
Dogodek je potekel

Čas

10:00 am - 1:00 pm

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja