Instagram za uspešen posel

Aprila začenjamo s svežim in malce bolj kreativnim znanjem. Naučite se praktičnih trikov in nasvetov Katje Breznik, ki bo z nami delila svoje znanje na predavanju Digital Tips & Tricks:

Instagram za uspešen posel s Katjo Breznik!

v četrtek, 15. aprila 2021,  ob 18. uri

Predavanje bo potekalo preko ZOOM aplikacije tokratno darilo za srečno udeleženko pa bo nekaj res posebnega!

Tokrat se bomo družile s čudovito Katjo Breznik, trenutno eno najbolj prodornih učiteljic in strokovnjakinj za digitalni marketing na socialnih omrežjih v Sloveniji. S svojo neverjetno pozitivno energijo in bogatim znanjem navdihuje podjetnice in podjetnike za poslovni uspeh v digitalnem svetu. S svojimi spletnimi tečaji, delavnicami in brezplačnimi izzivi pomaga vsem, ki se lotevajo prisotnosti na socialnih omrežjih in se zgubljajo v poplavi informacij in možnosti, ki se ponujajo na spletu.

KATJINA PODJETNIŠKA ZGODBA

Zase pravi, da se rada izobražuje, še raje pa uči in predava. Poučevanje jo spremlja že dobrih 13 let, zadnja 4 leta pa z največjim veseljem učim spletni marketing.

Njeno poslanstvo je, da podjetnike nauči, kako je spletni marketing lahko zabaven in lahkoten. Kako so socialna omrežja lahko fantastičen medij, skozi katerega si lahko povečamo svojo prepoznavnost, zgradimo odlične odnose s svojimi sledilci in svojo ponudbo prodamo tistim, ki si jo želijo in jo potrebujejo.

Poleg tega je v zadnjih 4-ih letih posnela 15 + spletnih tečajev, izvedla že več kot 140+ delavnic in  pod svojim okriljem pomagala več kot 1000+ znanja željnih (bodočih) podjetnikov.
Letos je ustvarila tudi svoj prvi fizični produkt  – Marketinški planer objav, ki ga uporablja 500 + podjetnikov v Sloveniji.
Za nas je pripravila praktične nasvete in trike, kako z Instagramom povečamo zanimanje za našo blagovno znamko.  Srečno izbranko za darilo pa tokrat čaka kar spletni tečaj Instagram za grajenje posla -popolnoma brezplačno!!

In kaj je tista glavna skrivnost uspeha na socialnih omrežjih?

“Socialna omrežja so igra in ko jih začneš enkrat tako gledat, postane vse skupaj veliko lažje. Ampak verjamem, da brez nekega znanja, podpore in idej, so lahko socialna omrežja tako, kot marsikateri podjetnik pravi: “nujno zlo”.  In jaz sem tukaj zato, da to obrnemo. :)” – Katja Breznik

Prijavite se na aprilsko predavanje Digital Tips & Tricks  s Katjo Breznik! 

KAJ BOSTE PRIDOBILI?

 • Razumevanje potenciala Instagrama za posel
 • Se naučili kako začeti svoj posel na Instagramu
 • Se naučili kaj so najpogostejše napake pri grajenju posla na Instagramu
 • Konkretne korake kako zgraditi svoj posel s pomočjo Instagrama

Predavanje bo potekalo 60 minut, na voljo pa bo tudi čas za klepet in vprašanja po koncu predavanja.

!!Brezplačno DARILO: Izmed vseh prijavljenih bo Katja Breznik nekomu podarila svoj spletni tečaj “Instagram za grajenje posla” v vrednosti 147 EUR!!   

 

PRIJAVA IN UDELEŽBA

 • Izpolnite prijavni obrazec PRIJAVA
 • Kotizacija:
  • EARLY BIRD: 15 € (plačilo do ponedeljka, 12.4.2021)
  • Promocijska cena: 19,95 €* (plačilo od torka 13.4.2021 do dogodka)
  • Redna cena 25 €
 • Navodila za plačilo prejmete na elektronski naslov takoj po oddani prijavi iz naslova info@skupnost-podjetnic.si
 • Povezavo na ZOOM in račun prejmete na dan dogodka.

*Promocijska cena velja za vse, ki ob prijavi označite dovoljenje, da vaše podatke uporabimo za posredovanje informacij članic in članov skupnosti slovenskih podjetnic (npr. posredovanje promocijskih ponudb vsebin predavanj, nagradne igre in akcije članic in članov skupnosti..)

Naučite se praktičnih nasvetov in izkoristite Instagram v poslu za uspeh!

Naj vam bo srečanje v veselje in korist ?

Veseliva se druženja z vami,

Tamara in Katja
Skupnost slovenskih podjetnic

#skupajzmoremovse

Datum

15 Apr 2021
Dogodek je potekel

Čas

6:00 pm - 7:00 pm

Lokacija

ZOOM
Online
Kategorije