numerologija

Kaj je vaš poslovni potencial in kako ga zaživeti?

Vaše ime in rojstni datum nosita veliko informacij o vas. V njih so zapisani vaši potenciali in izzivi. Ti se izražajo na različne načine na vseh področjih vašega življenja, tudi na poslovnem. Če veste, kaj vas dela uspešne in kateri so vaši potenciali, jih boste znale lažje uporabiti, razviti in izkoristiti. Skozi aktivno predavanje boste na podlagi vaših osebnih podatkov izvedele:

  • Kaj so vaši glavni potenciali na poslovnem področju?
  • Kateri so vaši izzivi?
  • Kako preseči izzive in se poslovno razviti v pravo smer?
  • Kako izkoristiti energije tega leta na poslovnem področju?

Pripravite svoj rojstni datum in tudi datume vaših bližnjih (moža, žene, otrok, staršev, prijateljev ali poslovnih partnerjev). Skupaj bomo raziskale vaše in njihove osebnosti, da boste skozi to lažje razumele tako svoje kot njihove potrebe, ter naredile korak naprej na svojih poslovni poti ter k izboljšanju vaših odnosov.

PRIJAVNICA: https://forms.gle/onW3qDGaaaBRU4Ld8  

Udeležba je za članice Skupnosti in udeleženke programa Actimpact brezplačna. Ostale 10,00 € + DDV.

O PREDAVATELJICI 

Že več kot 20 let se ukvarja z raziskovanjem in delom na področjih preučevanja osebnosti, numerologije in upravljanja s stresom. Skozi analize osebnosti in
svetovanja, mentorstvom pomaga podjetnicam in podjetnikom priti bližje svojemu poslanstvu in odgovoriti na vprašanja: Ali sem na pravi poti? Kateri so moji potenciali? Kako jih razvijem in kako presežem izzive? Kako sem lahko bolj uspešna v poslu in odnosih?

Dela individualno, ter skozi delavnice in spletne programe. Njena želja je, da bi vsi prišli malo bližje temu, kdo v resnici smo, in s tem pripomogli k večjemu notranjemu miru, občutku izpolnjenosti in smisla, ter uspehu.

Datum

24 Okt 2023
Dogodek je potekel

Čas

10:00 am - 12:15 am

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja