Delavnica-video-za-posel

Kako do uspešne video promocije? (I. del)

Se sprašujete, kako do uspešne promocije prek video objav? Si želite, da bi si vaše videe ogledalo več ljudi? Iščete načine, kako se predstaviti prek videa? 

Pridružite se nam na I. delu 3-urne VIDEO DELAVNICE s Katjo Lenart! 

Katja nas bo v I. delu naučila, kako samo s pametnim telefonom in brezplačno aplikacijo InShot (Android, iOS) sami posnamemo in sestavimo profesionalni video. Poigrali se bomo s svetlobo, zvokom, gibanjem, sestavljanjem videa z glasbeno podlago, tekstom, sliko v sliki in spoznali uporabne trike v montaži. V drugem delu pa se bomo še bolj specifično poglobili v montažo (II. del poteka 27.9.).

OBVEZNA OPREMA: pametni telefon s priporočeno brezplačno aplikacijo (InShot), polnilec za telefon in slušalke za telefon.

POZOR! Prosimo, da spletno delavnico spremljate na ločeni napravi (NE na telefonu, ki ga bomo uporabljali za demonstracijo in ustvarjanje videa).

O PREDAVATELJICI 

Katja Lenart (mentorica) je več kot 10 let ustvarjala vizualne vsebine za slovenska in tuja podjetja, dokler ni leta 2017 v ropu izgubila vse svoje profesionalne opreme. Filozofija “Ni problemov, so le rešitve” jo je spodbudila, da je pričela raziskovati, kako z uporabo pametnega telefona in tablic do kvalitetnih fotografij in videov. Že v tujini je leta 2018 ustanovila svoje podjetje, s katerim je otroke, podjetnike in nevladne organizacije učila, kako čim hitreje in čim ceneje sami ustvarijo vrhunske foto in video vsebine. Ob vrnitvi v Slovenijo se je udeležila projekta PONI Koroška in zdaj je LenArt Production slovensko nadaljevanje te uspešne zgodbe.

Delavnica je za članice SSP in udeleženke projekta ActImpAct BREZPLAČNA. Za nečlane: 25,00 EUR + DDV. Prijave zbiramo na POVEZAVI. Po uspešni prijavi/plačilu, vam pošljemo ZOOM povezavo.

Datum

23 Sep 2022
Dogodek je potekel

Čas

8:30 am - 10:30 pm

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja