management-prioritet-predavanje

Management prioritet

Ena največjih laži, ki jih ljudje izgovarjamo praktično vsakodnevno, je: »Nimam časa.« To seveda ne drži, pravi dr. Franc Gider, mentor, predavatelj in poslovni svetovalec. Vsi imamo 24 ur časa na dan. Stvar naše odločitve pa je, za kaj ga bomo porabili. Gre torej za prioritete. Za stvari, ki nam veliko pomenijo, bomo vedno našli čas. Namesto »Nimam časa« bi torej morali reči: »Ta zadeva mi ni dovolj pomembna, da bi si zanjo vzel čas.«

V kolikor si med tistimi, ki bi želele bolje izkoristiti svoj čas, si postaviti glavne cilje in povečati zadovoljstvo v svojem življenju, se nam pridruži na predavanju MANAGEMENT PRIORITET!

Dobimo se na Zoomu v četrtek, 21.9. ob 16.00 uri (do 17.30h). Delavnica se bo snemala in bo po predavanju na voljo v naši BANKI ZNANJA.
PRIJAVA: https://forms.gle/c4QWKk4ZwyMUkyJf6

 
O predavatelju 
 
Dr. Franc Gider je poslovni svetovalec z več kot 20 letnimi izkušnjami. Sodeloval je z več kot 300 organizacijami različnih dejavnosti in velikosti. V okviru blagovne znamke bizinaizi pomaga podjetnikom in managerjem do večje učinkovitosti. Je strokovnjak na področju organizacije, vodenja in obvladovanja stresa.

Datum

21 Sep 2023
Dogodek je potekel

Čas

4:00 pm - 5:30 pm

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja