Predavanje o pravu

Nepoznavanje prava ne opravičuje

Pridružite se nam na seriji spletnih predavanj (1/4) “Nepoznavanje prava ne opravičuje” z odvetnico Aljo Fakin. Na delavnici vam bomo predstavili, kateri pravilniki so obvezni za samostojne podjetnike (četudi (še) ne zaposlujejo), kaj je obvezna vsebina splošnih pogojev pri poslovanju s potrošniki (torej B2C) v povezavi z novim zakonom o varstvu potrošnikov, ter splošni pogoji pri poslovanju s pravnimi osebami (B2B). Predstavili vam bomo tudi, kaj preverja delovni inšpektor, tržni inšpektor in informacijski pooblaščenec, ko/če vas obišče. Udeleženke boste lahko predavateljici sproti postavljale vprašanja.

VSEBINA ZOOM PREDAVANJA (1/4) 

  • obvezni pravilniki za samostojne podjetnike,
  • obvezna vsebina splošnih pogojev pri poslovanju B2C in zakon o varstvu potrošnikov,
  • splošni pogoji pri poslovanju z B2B,
  • kaj preverja delovni inšpektor,
  • kaj preverja tržni inšpektor,
  • kaj preverja Informacijski pooblaščenec,
  • vprašanja in odgovori.

PRIJAVA: https://forms.gle/btZY8K6LUJJrCwEY8 

Po prijavi vam pošljemo Zoom povezavo na predavanje.

O PREDAVATELJICI 

Alja Fakin je odvetnica. V skoraj 20 letni karieri nudi pravne nasvete lastnikom, direktorjem in upravam malih in srednjih podjetij. Pri svojem delu se je naučila fleksibilnosti in pridobila pravno širino, ki je pri sodobnem poslovanju v zasebnem sektorju nujna. Raznolikost izkušenj in delo v slovenskem in mednarodnem pravnem okolju so veščina, ki jo sedaj, kot samostojna odvetnica, nudi svojim strankam na področju delovnega prava, pogodbenega prava in prava varstva osebnih podatkov, svoje stranke pa, seveda, tudi zastopa v postopkih pred sodišči in inšpekcijskimi organi.

Svoje znanje z veseljem predaja tudi v obliki predavanj in delavnic, ki jih izvede interno za svoje stranke pa tudi za širšo javnost kot gostujoča predavateljica.

Njena odlika je nudenje pravnih nasvetov, ki uspešno združujejo poslovne interese s pravnimi zahtevami.

Datum

11 Maj 2023
Dogodek je potekel

Čas

9:00 am - 10:30 pm

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja