Pomladanska čajanka

Vabljeni na pomladansko čajanko Skupnosti z mag. Klaudijo Vertačnik, kjer bomo spoznale čustveno abecedo in ravnanje s čustvi.

Cilj srečanje je, da prepoznamo in ozavestimo lastna čustva, in s tem krepimo dobro počutje, kar vpliva na uspešnost in učinkovitost pri našem delu, izboljša medosebne odnose ter nenazadnje naše zdravje.

VSEBINA SREČANJA

“V sodobnem času nimamo prav pogosto priložnosti, da spregovorimo o lastnih mislih in občutkih. Tehnološki in informacijski napredek sta nujna za razvoj družbe, pa vendar smo dovolili algoritmom, da upravlja z našim življenjem. V družbi imamo ženske veliko vlog, zato smo preobremenjene, preveč skrbimo za vse okoli nas, pogosto smo napete in v vrvežu okoli nas, se ne slišimo in ustavimo. Odtujene smo od sebe in občutkov, ki jih dnevno doživljamo. Zato ti občutki v nas vztrajajo in se razraščajo, kar privede do stresa, nelagodja ter tesnobe. Za izboljšanje našega počutja, pa je ključno da jih prepoznamo in se jih zavedamo. Zato bomo na delavnici raziskovali kompleksnejša čustva in oblike vedenja za večjo umirjenost, radost in boljše počutje,” meni strokovnjakinja Klaudija Vertačnik.

O PREDAVATELJICI 

Mag. Klaudija Vertačnik je udeleženka programa ActImpAct, trenerka mehkih veščin in motivatorka.  Na podlagi lastne življenjske izkušnje izgorelosti kot tudi strokovnega znanja, je razvila “Program Kognitivno vedenjska preobrazba za krepitev dobrega počutja in duševnega zdravja za preprečevanje izgorelosti”, ki naslavlja področje čustvene inteligence, miselne izkrivljenosti in iracionalnih prepričanj v odnosu do sebe in sveta. Njeno poslanstvo je: podpora vodstvu podjetij,  ozaveščanje in izobraževanje posameznikov in zaposlenih, skozi kognitivno vedenjske elemente krepiti dobro počutje in duševno zdravje, obvladovanje stresa ter iskanje rešitev za potrebe zaposlenih in podjetij pri soočanju s psihosocialnimi stiskami in izgorelostjo. Promocija zdravja in dobrega počutja na delovnem mestu je ključna za motivacijo in zavzetost posameznika. Kot pravi mag. Klaudija, želi živeti v “zdravi družbi” ki v ospredje postavi mejnike za dobro počutje in duševno zdravje prav slehernega.

Prijave na čajanko zbiramo na tej povezavi: https://forms.gle/XXB6zoouPBvdi1gu6 

Datum

29 Mar 2023
Dogodek je potekel

Čas

10:00 am - 11:30 am

Lokacija

WTC
Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja