vabilo-alja-fakin

Pravni posli – pogodbe

Žal se prepogosto zgodi, da se sopogodbenika nekaj dogovorita, potem pa ta dogovor preneseta vsak svoji pravni službi, pravniki ustvarijo pogodbo, ki je razen sodelujočih pravnikov nihče več nikoli ne prebere in sopogodbenika sploh ne vesta, če je to, kar sta se dogovorila sploh zapisano v pogodbi. Na dan jo privlečejo šele ob morebitnem sporu in takrat se največji spor šele začne, ker se ugotovi, da pogodba sploh ne povzema dogovora in da sta sopogodbenika ves čas ravnala skladno z dogovorom, ne pa s pogodbo. Kaj velja? Recept za kaos. Pridružite se nam na 2/4 predavanju z Aljo Fakin in se izognite tovrstnim situacijam. Udeleženci in udeleženke bodo imeli priložnost predavateljici sproti postavljati vprašanja.

VSEBINA ZOOM PREDAVANJA (2/4) 

  • Ali je ustni dogovor tudi pogodba in ali zavezuje?
  • Kako poslovni dogovor oblikujem v pogodbo?
  • Kako izgleda pravilno oblikovana pogodba in kaj vsebuje?
  • Na kakšen način skleniti sodelovanje z influencerji?
  • Vprašanja in odgovori.

PRIJAVA: https://forms.gle/btZY8K6LUJJrCwEY8 

Po prijavi vam pošljemo Zoom povezavo na predavanje.

O PREDAVATELJICI 

Alja Fakin je odvetnica. V skoraj 20 letni karieri nudi pravne nasvete lastnikom, direktorjem in upravam malih in srednjih podjetij. Pri svojem delu se je naučila fleksibilnosti in pridobila pravno širino, ki je pri sodobnem poslovanju v zasebnem sektorju nujna. Raznolikost izkušenj in delo v slovenskem in mednarodnem pravnem okolju so veščina, ki jo sedaj, kot samostojna odvetnica, nudi svojim strankam na področju delovnega prava, pogodbenega prava in prava varstva osebnih podatkov, svoje stranke pa, seveda, tudi zastopa v postopkih pred sodišči in inšpekcijskimi organi.

Svoje znanje z veseljem predaja tudi v obliki predavanj in delavnic, ki jih izvede interno za svoje stranke pa tudi za širšo javnost kot gostujoča predavateljica.

Njena odlika je nudenje pravnih nasvetov, ki uspešno združujejo poslovne interese s pravnimi zahtevami.

Datum

26 Maj 2023
Dogodek je potekel

Čas

9:00 am - 10:30 am

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja