TikTok-vabilo-na-delavnico

TikTok z Zorico Jakolin – PRESTAVLJENO

Zakaj je TikTok “obnorel” svet? Želite spoznati, kako deluje in ali so na njem tudi vaše potencialne stranke? Ne veste, kako ga uporabljati ali pa želite povečati prepoznavnost vašega branda? 

Pridružite se nam na TikTok delavnici z Zorico Jakolin! TOREK, 18.10.2022 ob 8.30 uri.

Kaj vas čaka:  

✅ Kako uporabljati TikTok ✅ Zakaj in za koga je pomemben? ✅V čem se razlikuje od drugih omrežij?✅Zakaj video marketing? ✅ Kako deluje? ✅ Zakaj sta pomembna zvok in glasba? ✅ Pogledali bomo primere dobrih praks. ✅ Preverili bomo priložnosti za vas,  podjetnice. 

O PREDAVATELJICI 

Zori je utelešenje inspiracije. Tam, kjer drugi odnehajo, ona šele začne. Zakaj? Nekako se ji vedno uspe poglobiti v osebo, ki potrebuje njo in njene nasvete. Zna predvideti določene situacije, predvsem pa ima za seboj že veliko izkušenj na področju organizacije dogodkov, digitalnih veščin, organizacije poslovanja v podjetju, ustvarjanja blagovnih znamk in še bi lahko naštevali. Vabljeni na delavnico in spoznajte Zori tudi v živo!  

O DELAVNICI

Delavnica bo potekala v torek, 18.10.2022 ob 8.3o uri prek Zoom-a. Za delavnico si rezervirajte tri šolske ure. Delavnica je za udeleženke projekta ActImpAct in članice Skupnosti slovenskih podjetnic – brezplačna. Za nečlane je cena 20,00 EUR + DDV. Delavnica se bo snemala. 

Datum

18 Okt 2022
Dogodek je potekel

Čas

8:30 am - 10:45 am

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja