Skupnost slovenskih podjetnic
slovenske podjetnice na SME assembly graz evropski teden podjetništva evropska komisija

Slovenske podjetnice se povezujemo mednarodno! European SME week Graz

Konferenca evropskega tedna podjetništva 2019 v Grazu - SME Assembly 2019

Vsakoletno srečanje SME-Assembly  je najpomembnejši dogodek za prihodnji razvoj politik prilagojenih potrebam malih inmikro podjetij (SME), kot tudi podpornih ukrepov potrebnih za razvoj podjetništva v Evropi. Visoki predstavniki, uspešni podjetnik in snovalci politik se na dogodku srečujejo z namenom informiranja o trenutni situaciji in potrebah segmenta mikro in malih podjetij v državah članicah Evropske unije, letos v soju slogana"Connect. Share. Innovate" ("Povezovanje. Deljenje. Inoviranje"). Na dogodku evropska komisija podeli nagrade za najboljše pobude, ki podpirajo podjetnike in oblikujeo prihodnost mikro in malih podjetij v Evropi.  Več o letošnjem dogodku  Facebook

slovenske podjetnice na SME assembly graz evropski teden podjetništva evropska komisija

Slovenske podjetnice na evropskem tednu podjetništva

Mednarodno povezovanje je pomembno, še posebej za tako majhen trg kot je Slovenija. Večina slovenskega gospodarstva predstavlja segment mikro in malih podjetij in tako v večini Evropskih držav predstavlja hrbtenico celotnega gospodarstva. Zato Evropska komisija posebno pozornost posveča podpori in razvoju evropskih mikro in malih podjetij predvsem na področju mednarodnega povezovanja. Pod okriljem SME Assembley Evropske komisije, vsako leto v drugi evropski državi organizira podjetništva pod imeno SME Assembly. Tokrat je SME Assembly gostila Avstrija v Grazu.
Na letošnjem dogodku v Grazu smo se dogovorili za nove povezave, prav lepo pa nas je pozdravila predsednica iniciative DIGITAL EUROPE, ga. Cecili Noefek Dahl. Njen nagovor si lahko ogledate v posentku!

"To Slovenian women entrepreneurs: We are counting on you as the front-runner of the east European countries, to really start your businesses and thrive. Believe in yourself!"
Zelo smo vesele , da bomo spomladi lahko gostile podjetniške kolegice iz tujine, ki so že potrdile udeležbo na na največjem dogodku ženskega podjetništva v sloveniji, 500 podjetnic 2019! - 11. april 2019

<< Ste že rezervirale mesto na 500 podjetnic 2019? - Izkoristite izreden popust Skupnosti slovenskih podjetnic >>

 

admin