Skupnost slovenskih podjetnic

Novi izzivi zahtevajo nova znanja vaših zaposleni ali morda na novih delovnih mestih? Vključite se in svoje zaposlene v 100 ur brezplačnega izobraževanja po lastni izbiri z individualnim kariernim svetovanjem. Vključijo se lahko podjetja in/ali zaposleni.

100 ur brezplačnega izobraževanja po vaši izbiri

Iz bogatega nabora tematik izbirate izobraževanja in delavnice po vaših željah. Pod strokovnim vodstvom skupaj z vami izdelamo individualni karierni načrt. Oglejte si KATALOG IZOBRAŽEVANJ.

Pogoji za vključitev

Zaposleni: status zaposlitve in prebivališče v zahodni kohezijski regiji. Delodajalci: vsaj 2 zaposlena in investirate v znanje zaposlenih. Preverite pogoje za vključitev na informativni delavnici.

PRIJAVA

Informativna delavnica

Za več informacij o vključitvi v projekt, se prijavite na brezplačno informativno delavnico, ki poteka preko ZOOM. Udeležba na informativni delavnici je tudi pogoj za vključitev v projekt SPIN.

Spremljajte nas

Termine informativnih delavnic redno objavljamo na facebooku. Bodite pravočasno obveščeni o aktualnih informacijah o Projektu SPIN.

SPREMLJAJTE NAS

KAJ JE PROJEKT SPIN?
Projekt SPIN posamezniku zagotavlja individualno karierno svetovanje (1-sklop) ter vključitev v različna usposabljanja za nadgraditev kompetenc, ki jih potrebujete za samostojno vodenje kariere in večjo fleksibilnost na trgu dela. Program je subvencioniran in za udeležence v celoti brezplačen.

KAJ PRIDOBIM KOT ZAPOSLENI?
Strokovnjaki s področja kariernega razvoja vam bodo pomagali pri izdelavi vašega kariernega načrta, s katerim boste lažje upravljali kariero oz. se podali na trg dela. Iz nabora sodobnih znanj boste v sodelovanju s strokovnim svetovalcem lahko izbrali številne mehke veščine, na voljo pa so pa tudi računalniške in podjetnišje vsebine. Na voljo je do 100 ur različnih brezplačnih usposabljanj in novih znanj po vaši izbiri!

KAJ PRIDOBI z vključitvijo DELODAJALEC?
- brezplačno usposabljanje za zaposlene
- izbor vsebin za zaposlene
- program izobraževanj po meri za večje število zaposlenih
- usposobljen in motiviran kader

POGOJI ZA VKLJUČITEV:
V program SPIN znanj in kompetenc S4 se lahko vključijo osebe:
- s stalnim ali začasnim prebivališčem v Zahodni kohezijski regiji (v Osrednjeslovenski, Gorenjski, Goriški ali Primorski regiji)
- IN imajo status zaposlitve, vendar je ta ogrožena (iztekanje pogodbe za določen čas, odpovedni rok, na čakanju)
- ali pa so v delovnem razmerju in je delodajalec v sodelovanju s projektom SPIN podal izjavo o potrebnem usposabljanju osebja zaradi pridobivanja novih znanj, veščin in kompetenc.

Prvi obvezni korak pa je UDELEŽBA na INFORMATIVNI DELAVNICI

Po prijavi vas bomo obvestili o terminu "najbližje" INFORMATIVNE DELAVNICE, kjer boste izvedeli vse o pogojih za vključitev v program SPIN, o njegovi vsebini in možnih usposabljanjih, ki bi si jih želeli izbrati. Informativne delavnice organiziramo tedensko preko zoom povezave, večinoma v popoldanskem času.

Za dodatne informacije pišite na info@skupnost-podjetnic.si ali pokličite na telefonsko številko 030-756-725.

Partnerji v projektu

  • Obalna sindikalna organizacija – KS 90
  • META Zavod za razvoj družinskega in ženskega podjetništva
  • Competo, kadrovske storitve, d.o.o.
  • Primorska gospodarska zbornica
  • Svet gorenjskih sindikatov

Projekt sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.