Vabilo-na-impaktizacijo

Kako prispevam k okolju in družbi s svojo podjetniško dejavnostjo?

V sodelovanju z GZS- ZOR, točko SPOT svetovanjem Osrednjeslovenske regije, Skupnostjo slovenskih
podjetnic, projektom ActImpAct in Skladom 05, 

Vas vabimo na delavnico in razmislek o »impaktizaciji«

v torek, 6. septembra ob 10:00 uri na naslov GZS ZOR, Dimičeva 13, Ljubljana (dvorana E, medetaža). 

Poznate izraz »impaktizacija«? Razmišljate kdaj o vseh pozitivnih vplivih podjetniških dejavnosti na družbo in okolje?

Ko se posameznik ali posameznica odloča o ustanovitvi podjetja, je razmislek o zaslužku bolj na koncu seznama prioritet. Na vrhu seznama je ponavadi želja po samostojnosti, neodvisnosti in ustvarjanju nečesa, kar ljudje potrebujejo ali pa si to želijo. Posebej ženske stremijo k temu, da bi ljudem pomagale, jim stale ob strani jih razveselile … ne glede na konkretno podjetniško aktivnost. Pri tem v svoje poslovanje vložijo veliko znanja, požrtvovalnosti in »srca«. Uspešne podjetnice si želijo premakniti svoje poslovanje v višjo prestavo in hkrati pozitivno vplivati tudi na družbo, okolje in odnose (“impact”). Na delavnici vam bo mag. Primož Šporar iz Sklada 05, predstavil metodologijo, vlogo in pomen impaktizacije na podjetništvo in gospodarstvo še posebej z vidika dejavnosti v majhnem podjetju. V nadaljevanju pa boste udeleženke programa pristopile k dogovoru o vključitvi v program in podrobneje spoznale vsebine, ki bodo na voljo.

Delavnica je namenjena vsem, ki ste se vključile v projekt ACTIMPACT in ste že imele uvodni mentorski pogovor, vabimo pa tudi tiste, ki vas projekt zanima in bi rade izvedele več.  

Z ga. Marto Turk bosta odgovorila bosta tudi na vaša vprašanja v zvezi s projektom – vprašanja nam lahko predhodno zastavite tudi že v prijavnem obrazcu TUKAJ. Prijava je zaradi zagotovitve prostih mest obvezna (rok ponedeljek, 5.9.2022).  

Za predavanje in druženje si rezervirajte 3 ure.

ActImpAct podpira Google.org.

#ActImpAct #SkupajZmoremoVse #PodjetniceSmoZakon

Datum

06 Sep 2022
Dogodek je potekel

Čas

10:00 am - 1:00 pm

Lokacija

GZS-ZOR, Dimičeva 13, Ljubljana, Dvorana E
Website
https://www.gzs.si/zor
Kategorije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja