Srečanje-vabilo

S kreativnostjo do poslovne rasti

Se sprašujete, kako s kreativnim razmišljanjem priti do želenega cilja?  Vas zanima več o principih trajnostnosti? Na tokratnem srečanju Skupnosti slovenskih podjetnic bosta z nami mag. Nastja Mulej in  Maja Modrijan. To bo tudi priložnost za pogovor in mreženje. Dobimo se v ponedeljek, 14. novembra med 9.30 in 12.30 uro.  

Kreativnost je … način, kako najbolj učinkovito dosežemo svoj cilj – mag. Nastja Mulej.
Razmišljanje ima samo tri postaje: 
  1. Vemo, kje smo;
  2. Vemo, kam želimo priti;
  3. Razmišljamo, kako bi od tam, kjer smo, prišli tja, kamor želimo – na najbolj učinkovit in ekonomičen način, z najmanjšo porabo virov in živcev.

Prvo točko obvladate. Drugo točko nosite s seboj. Tretjo točko nam bo razsvetlila mag. Nastja Mulej. 

Mag. Nastja Mulej

je trenerka razmišljanja in organizatorka pozitivnih dogodkov. “Moje poslanstvo je, da ljudi naučim, kako razmišljati kreativno, ter na svet okoli sebe gledati s humorjem in več zavzetosti”. Nastja je tudi članica Skupnosti slovenskih podjetnic. 

Kaj vse trajnostnost je ali ni, čeprav se o njej vse več govori – Maja Modrijan. 
Maja, ki trajnostnost v grobem deli na:
  • etiko in
  • ekologijo,

bo predstavila svoje delovanje skozi prakso oblikovanja recikliranih izdelkov ter splošnega načina bivanja. Z majhnimi spremembami v našem poslovnem ali osebnem vsakdanu lahko damo prednost izbiram, ki so boljše za nas, naše ožje okolje, naravo in širšo družbo. Maja je vključena v projekt ActImpact, ki ga podpira tudi google.org.

Maja Modrijan

Maja je trajnostna oblikovalka z znamko Destilator. Svoje praktično in teoretično znanje o etičnih in ekoloških vodilih v oblikovanju, modi, bivanju in delovanju pa predaja na praktičnih delavnicah in tečajih ter predavanjih in predstavitvah.

Prijave zbiramo na POVEZAVI do petka, 11.11.2022. 

Datum

14 Nov 2022
Dogodek je potekel

Čas

9:30 am - 12:30 pm

Lokacija

GZS-ZOR, Dimičeva 13, Ljubljana, Dvorana E
Website
https://www.gzs.si/zor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja