Skrivnosti uspešne nege obraza

Na tokratni čajanki, prvi v letošnjem letu, nam bo članica Skupnosti – Nevenka Zagorc, predstavila skrivnosti uspešne nege obraza. Nevenka je kozmetičarka, lastnica Salona lepote Kleopatra v Ljubljani, ki je že kot majhna deklica sanjala o tem, da bo nekoč imela svoj salon. 

Svoje poslanstvo je našla v pomoči drugim, saj dnevno pomaga ženskam pri napredni negi kože. Meni, da se na družbenih omrežjih pojavlja vse več nasvetov in smernic, ki ne ustrezajo vsem, saj smo si različne in vsaka koža ima svoje potrebe. 

“Koža vsake ženske je drugačna, vsaka po svoje posebna, zato je pomembno, da razumemo zakaj je osnovna nega kože že napredna nega, ki nam omogoči ohranjati mladosten in zdrav videz na
daljši rok.”

Nevenka želi v vsej tej poplavi informacij, predati svoje strokovno znanje o delovanju kože, njenih funkcijah in s podrobnimi navodili in nasveti za nego kože pomagati pri negi kože, da bo zdrava, negovana, lepa in sijoča.

Kaj vse bomo izvedele na srečanju? 
  • kdaj in na kakšen način se pričnejo kazati prvi znaki staranja? 
  • kaj je pri negi kože ključnega pomena? 
  • katera je pravilna in učinkovita nega kože zame? 
  • vsaka udeleženka srečanja, bo prejela tudi 🎁

Prijave na srečanje zbiramo do srede, 15. februarja na tej POVEZAVI.  

Srečanje bo potekalo v četrtek, 16. februarja s pričetkom ob 17.00 uri na sedežu Skupnosti slovenskih podjetnic. Za druženje si rezervirajte dve uri (število mest je omejeno). 

Datum

16 Feb 2023
Dogodek je potekel

Čas

5:00 pm - 7:00 pm
Kategorije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja